~AssALamUALAIkum...HeLL0...0hAIYo g0zAImASu....AnneYongHaseYo~

Thursday, 7 June 2012

~snow white and the huntsman~

At Jusco Ipoh where my BFF become my photographer..

Sejak Iris tengok thriller movie ini, memang berkobar-kobar semangat Iris untuk pergi menonton movie ni kat wayang..By hook or by crook kena pergi tengok juga movie ni tak kesah la pergi dengan sapa atau pergi sorang-sorang..Luckly, I got the chance to watch this movie yesterday..Iris tengok movie ni dengan cik BFF kat TGV Jusco Ipoh..Siap duduk couple seat lagi tue..Hahaha

This movie is not totally same with the fairy tale version of snow white..Bagi Iris la movie ni sangat best, memang worth it la..Lakonan Charlize Theron as Queen Ravenna memang mantap..Some of the fairy tale effects are marvelous..the dark forest..the sanctuary..Part yang mereka nak berperang menentang Queen Ravenna pun best juga..BFF Iris kata berdebar-debar macam nak tercabut jantung..

Bagi korang yang masih tercari-cari movie apa yang korang nak tengok kat wayang, try la movie ni..Tapi kalau tak menepati citarasa korang, jangan salahkan Iris..I'm just giving you a suggestion hehehe


1 comment:

Cik Aya said...

jusco ipoh nak dekat tuh..jom terjah ke aeon station 18 plak hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...