~AssALamUALAIkum...HeLL0...0hAIYo g0zAImASu....AnneYongHaseYo~

Friday, 22 June 2012

~GiveAway preloved items by Anis Athia~

anis athia

Join GA lagi..Dah jadi macam aktiviti favorite Iris pula..Pantang ja nampak entry pasal contest/GA/segmen kat dashboard semua nak join..Tapi...Iris tak da la sampai macam tue sekali..Iris selalu join yang mana 'rules and regulations'nya senang sahaja..Okey guys, petang yang panas terik ni, bosan tak buat apa jom la join juga, klik ja banner kat atas tue..

p/s: asyik join ja, menangnya tak pernah..hahaha

2 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

TQ FOR COMMENTING,,, hehe,,

Anis Athia said...

thanks sebab sudi join :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...