~AssALamUALAIkum...HeLL0...0hAIYo g0zAImASu....AnneYongHaseYo~

Friday, 25 May 2012

~stylo~


Semalam ada wad meeting..Lepas ja Iris siapkan kerja-kerja rumah semalam..Iris pun bersiap-siap la untuk ke hospital..Memandangkan dah lambat, Iris pun grab ja la sehelai t-shirt putih, sepasang suar jean dan sehelai shawl..Tak iron pun sume tue sebab tak berkedut, Iris main sarung ja..hehe..Sampai ja wad then got someone said that i'm looking stylo..Shock jugak la sebab Iris dress up simple ja maybe because I looks different kot compared when I'm in uniform hehe...After meeting then we got basic life support practice..Practicing CPR with Mr. Mannequin..Excited la jugak sebab dah lama tak jumpa Mr. Mannequin..hehe..Okey la guys Iris nak pergi bersiap, ikut ayah ambil adik kat hostel, cuti sekolah pun dah start kan..Bye2x see you soon peeps..

p/s: Apa takrifan korang tentang orang yang stylo??

4 comments:

slumberdek said...

nampak berbeza la tu kot mungkin jarang pakai cam gitu.

Iffah Afeefah said...

Stylo nmpak sempoi

lain dr y lain

tp agk xbape kemas

... Wafa Awla ... said...

stylo- simple, trendy dan tutup aurat :D

Cik Fie said...

Jom Ramai2 Join Giveaway Baru Ni !! Terhad Untuk 200 Peserta Sahaja !! CEPAT !! :Dhttp://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...