~AssALamUALAIkum...HeLL0...0hAIYo g0zAImASu....AnneYongHaseYo~

Thursday, 31 May 2012

~segmen2: 6 perkara tentang saya~



Rasa nak bersegmen pula hari ini hehehe..Segmen ni dianjurkan oleh Kina..Kalau korang berminat untuk  join sama, korang klik ja kat muka-muka poyo kat atas tue..Pilih ja yang korang suka..hehehe..

6 things about me:
  • I'm totally a left handed gurl...Sume benda Iris buat menggunakan tangan kiri except bila makan guna tangan ja Iris akan guna tangan kanan...Pernah satu hari tue, masa tue Iris da kat kedai nak beli barang, Iris kena sound dengan sorang pak cik ni, sebab kasi duit guna tangan kiri..Free2x ja kena lecture...Memang la tak sopan tapi nak buat macam mana dah memang Iris kidal..
  • I'm a cry baby..Agak la..I cried when I'm feeling sad (normal la semua orang macam tue kot) and I also cried when I'm get too angry (yang ni..Iris rasa bukan semua orang akan act macam ni) especially with someone that I love most like parents, siblings and BFF...Mara sangat la tue sampai tak terkata..Nak kata lebih-lebih takut ada yang terhiris dan terguris..
  • I love chocolate and I love brown..Dark chocolate, chocolate cakes, chocolate ice-cream and everything with brown color except @£%*&^ hahaha faham-faham sendiri la ek..For me..brown is a satu warna yang sangat natural dan simple..Furthermore, bilangan orang yang minat brown color adalah rare...
  • I'm the type of person who will stick with something that i like forever..Dari dulu sampai sekarang Iris masih lagi setia menggunakan johnson baby powder, nivea lotion, nivea deodorant, tak pernah berhajat pun nak tukar pakai brand lain..(macam tak ada kaitan ja contoh yang Iris kasi ni)..Kalau korang jadi BF Iris la, I'm dare to assure you that I'm gonna be a faithful and a loyal GF...
  • I love singing and dancing eventhough I'm not a good singer and dancer..Karok memang merupakan aktiviti favourite Iris..Tak dapat karok kat tempat karok pun, dapat karok kat bilik air pun dah memadai...
  • I'm a very serious and strict person..Garang pun ya jugak..Pernah dapat gelaran singa betina sebab terlampau garang sangat..So if you don't want to get yourself into a trouble, don't ever dare to mess with me..I'm might be a little bit unfriendly with the person that I didn't know well, but once you get know me you will realise that I'm such a good friend..

12 comments:

kinara kinatara said...

thanks sudi join ..hehe..wah amazing jugak iris nyh kan..hehe..btw kina follow sini n keep blogging:)

Masz Sidek said...

pat sedih n karok tu kita sama... :)

puteri nur afiqah said...

yg chocolate tu sama... ^_^

9n0L4 said...

dtg dari segmen yang sama. give me 3. same kite. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

KhaiRul Azmi said...

datang dari segmen yang sama

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

erm saya ada satu segmen harap dapat ikut dan ajak rakan blogger yang lain yer..??

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/06/segmen-1-malaysia-1-blogger-1-generasi.html

Cik Fie said...

salam..jangan lupa tau join giveaway paling hebatttttttttt ni . :) => http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_26.html

Cik Fie said...

salam..jangan lupa tau join giveaway paling hebatttttttttt ni . :) => http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_26.html

Anzulna said...

follow you :)
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-26-pekara-tentang-saya.html

ATIQAH said...

dari segmen sama :)
http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-pekara-tentang-saya.html

~Setanggi Syurga aka NurHidayah Ali said...

Salam ukhwah.. datang dr segmen yang sama..

suka coelat jugak ^_^

saya folow sini..follower ke 117

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/06/segmen-26-pekara-tentang-saya.html

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

http://lystra-lily.blogspot.com/2012/06/segmen-26-pekara-tentang-saya.html

Cik Amal said...

minat karok jugak
lagi lagi bila tension

sorry late blogwalk
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html
saya follow sini ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...