~AssALamUALAIkum...HeLL0...0hAIYo g0zAImASu....AnneYongHaseYo~

Thursday, 19 January 2012

~surat~


Sedang asyik bermain dengan kucing pg td, tiba2 adik sy panggil..Katanya ada surat untuk sy dari PTPTN...Terkedu,terkesima dan sedih rasa hati ini bila dengar ja nama tue..Pelbagai persoalan bermain di minda..PTPTN hantar penyata ka, tak kan hantar warning letter dah kot, cepatnya grad pn tak sampai setahun lg..huhu..Dengan pantas sy saya mengambil surat tersebut..Lega bercampur gembira rasa hati ini tatkala melihat nama pengirim surat tersebut..Ini bukan surat dari PTPTN la..Surat ini dari SPA..Adik tersalah tengok..Pihak SPA dengan segala hormatnya menjemput sy untuk menghadiri ujian bertulis bagi jawatan penguasa kastam...Honestly rasa seronok sangat but deep inside i'm really worried..Ye la before ni sy tak pernah attend mana2 ujian untuk jawatan dalam perkhidmatan awam...Takut beb...Nak study pa pn tak tau..Minta tolong sangat mana blogger yg pernah attend ujian bertulis ni tuk share pengalaman korang kat sini...Kerjasama dari korang amat sy hargai..

5 comments:

are_lin@yu said...

wah beznya dapat interview untuk gov..huhu..anyway gudluck tau..bkan senag tu nak dapat..

CikNana said...

wah..besnya..gudluck k.apa2pun done follow u back dear..:)salam perkenalan..

fizafantagirO said...

ermm biasanya dia tanya berkenaan kerja kastam dan isu semasa .. pastu try hafal nama pegawai tertinggi dia or apa-apa yang ada kene mengena ngan kastam la .. dulu masa interview penguatkuasa KPDNKK pun sy kena jwb benda-benda berkaitan skop tugas dan apa yang berkaitan dgn KPDNKK .. menteri dia pun kene ingat .. huhuhu ..=) nway tahniah yer =)

CikFi said...

tahniah tahniah semoga berjaya =)

iRiS said...

@are_lin, ciknana,fizafantagira & cikfi

thanks a lot wish n kasi tip kt sy..ni yg wt sy lbh bersemangat tuk berusaha keras ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...