~AssALamUALAIkum...HeLL0...0hAIYo g0zAImASu....AnneYongHaseYo~

Friday, 27 January 2012

~cirit~

Diam aku tak bermakna ku hilang, sepi aku tak bermakna ku tiada, aku masih di sini..


Niat hati mmg la nk update blog ni ari2 tapi keadaan badan pula tidak mengizinkan...Baru2 ni sy diserang penyakit cirit birit...Teruk jgk la..Dalam sehari 2-8 kali jgk la berlari ke toilet..Makan pun tak lalu..Nak online apatah lg, habis terbantut dan terencat mood nk online..Kacau bilau hidup dibuatnya..Semua ni gara2 makan mee bandung kat gerai X..Masa makan tue, tauhu dalam mee bandung tue mmg rasa lain macam sikit so sy stop la makan..Ingatkan tak da pape la yg akan berlaku..Keesokkan harinya, bangun ja dari tidur, terus berlari ke toilet tapi tak sempat dah tercicir...haha..Luckly, sekarang ni dah ok, cirit dah hilang, makan pun dah cam biasa..Nasib baik la, kalau tak masuk wad la nampaknya..Mmg sy tak akan singgah gerai tue lg -forever- 

p/s: hati-hati bila makan kat luar

2 comments:

a.samad jaafar said...

do wori la dik.. eberitinggonabiorait kan.. hihihi..

iRiS said...

wah ada lu wa ingat lu pn dh hlg jgk...senyap sepi ja...apa cer hehehe iris gurau ja encik jgn mara na, klu mara nnti cepat tumbuh uban..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...