~AssALamUALAIkum...HeLL0...0hAIYo g0zAImASu....AnneYongHaseYo~

Thursday, 2 February 2012

~sold out part 2~

Sambung kisah hang out ngn adik semalam..

2. Jusco Ipoh

Saja jalan sini, dah lama tak menjejakkan kaki kat Jusco Ipoh ni..Lgpn adik nak shopping barang cikit..Adik Iris tak tunaikan lg bauncer buku 1 Malaysia..Dia ajak la pergi Popular tuk tunaikan bauncer tersebut..Misi utama adik-cari testpad, dia nak borong banyak2..Kami pusing punya pusing satu Popular masih tak jumpa testpad yg dicari..Kami pun tanya la sales girl kat situ..Sales girl tue kata testpad dah lama habis..Stok baru tak sampai lg..Iris dan adik terkejut..Popular yg besar ni pun boleh kehabisan testpad..Hampa, barang yg di cari tak dapat..

p/s: agaknya student2 kat Malaysia ni pun pakat beramai2 memborong tespad jgak kot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...