~AssALamUALAIkum...HeLL0...0hAIYo g0zAImASu....AnneYongHaseYo~

Thursday, 9 February 2012

~jawab 11 soal 11~

3 Feb yg lalu, Yana ada tag Iris untuk jawab soalan2 yg dia dah set untuk Iris..Sori ek Yana Iris lambat jawab, baru hari ni rasa rajin nak buat...Okey, so here are the rules and regulations that need to be done...


FIRST RULE:
Post rule kat atas dalam entry... [Done]

SECOND RULE:
About me.... [Done]

Actually Iris tue bukan nama sebenar..Nama sebenar Iris panjang, ada 7 patah perkataan termasuk perkataan binti..Buat masa ni Iris tak nak kasi tau lg la nama sebenar Iris siapa...Iris berasal dari Ipoh, Perak..Umur Iris baru ja masuk 23 tahun..Iris suka warna coklat dan warna2 yg seangkatan dengannya..Hobi...Iris suke membaca dan menyanyi walaupun suara macam katak panggil hujan..Sekarang ni, Iris tengah berjinak-jinak mengumpul novel...Hmmm...Iris ni seorang yg perfectionist, serius dan garang tapi caring dan baik hati (ni komen daripada my besties la)...Nak tau lebih lanjut korang boleh tengok dekat -About me- pada sidebar blog Iris...

THIRD RULE:
Answering Yana question.. [Done]

1. Anda lahir di mana?
    Hospital Daerah Chankat Melintang, Perak.

2. Apa makanan kegemaran anda?
    Banyak tak terkata..semua benda Iris suke makan kecuali makanan yg ada unsur2 minyak sapi..

3. Apa impian anda pada tahun 2020 nanti?
    Impian Iris adalah untuk hidup dalam keadaan yg aman damai, sihat walafiat..amin

4. Kereta idaman anda pada gaji pertama nanti?
    Persona kot...Iris suke kereta yg ada bonet besar senang nak culik orang hahahaha

5. Sekiranya pada tangan anda ada wang 1 juta apa yg anda akan buat? Nyatakan 3 perkara penting
    Zakat, bayar hutang piutang dan menunaikan haji bersama mak dan ayah

6. Di manakah tempat melancong yg belum pernah anda pergi?
    Malaysia Iris tak habis pusing lg..Oversea lg la..Iris teringin nak pergi Amsterdam, Germany and Russia

7. Nyatakan kenapa anda ingin ke sana?
    Nak tengok historical building kat sana

8. Bersama siapakah anda ingin ke sana?
    My family, my besties and Mr. F

9. Apa yg anda tak suka tentang blog saya?
    Nothing.

10. Nyakan kenapa anda suka dan tak suka?
      Iris suke sebab blog Yana ni kemas dan simple, loading pun cepat..

11. Cadangan anda untuk blog saya?
      Nothing cause everything seems perfect to me.


My question to all of you.. [Done]

1. Anda berasal dari mana?
2. Kat mana tempat makan yg paling anda suka kunjungi?
3. Masakan pertama anda ialah....?
4. Novel apa yg anda suka baca?
5. Kenapa anda suka baca novel tue?
6. Nyatakan pengalaman anda yg paling tidak boleh anda lupakan?
7. Subjek apa yang anda minat sewaktu bersekolah dahulu?
8. Pernah tidur dalam kelas tak?
9. Hadiah apa yg paling anda suka?
10. Apa pendapat anda tentang blog Iris?
11. Ada apa2 yg anda nak cadangkan untuk penambahbaikkan blog Iris ni tak?


FOURTH RULE:
Iris tag korang... [Done]

1. Ira
2. Cah
4. Zila
6. Naj
9. Eiqa
11. Yaya








8 comments:

are_lin@yu said...

hehehe..awak seusia dgn saya..nice..;-)

Masz Sidek said...

sy pun suka baca novel...
tak saba nak tengok kesudahan Gemersik kalbu mlm ni...
dan tak saba nak tengok drama Cinta Buat Emelda dari novel Kasih Antara Kita... dlm slot akasia...

slumberdek said...

banyak yer soalan nak kena jawab tu.... ok gak soalan banyak boleh kenaiiiilebih sikit kui kui kui

Cik Aya said...

thanks tag saye..alamak tempat lahir kite sme...haha..

Cik Aya said...

iris:yana pun tag saye gak..

a.samad jaafar said...

adeihhh..!!!! nanti saya usahakan... dah siap sy bagi tau arr...

iRiS said...

@are_lin
ye ke..hehe..birthday awk bile??

@masz
Iris terlepas tgk last episode dia..keja..tak sempat nak tgk..novel tue best tak? Iris tak pernah baca lg hehe

@slumberdek
byk ek..nama pun jawab 11 soal 11 ma..hehe

@cik aya
wah...klu tarikh lahir kita sama mgkin kita pernah jd jiran masa kt wad bersalin tue kan hehe

@a.samad jaafar
lex bro..klu ada masa baru wat hehe

yana said...

tq iris...heheh..dah baca dah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...