~AssALamUALAIkum...HeLL0...0hAIYo g0zAImASu....AnneYongHaseYo~

Monday, 6 February 2012

~dream high photo contest~



Hanamura invite Iris tuk join contest yg dia dan kakak dia organize..Orang dh ajak jadi kita join ja la kan..Lgpn hari ni Iris terlebih rajin pula untuk belek2 gambar Iris dalam hard disk Iris yg dah bersarang tue..Ni first contest yg Iris join..Korang.....Jom la beramai2 kita memeriahkan contest ni..Nak join klik kat banner di atas ataupun klik kat sini ek.. 

Gambar yg Iris pertaruhkan


Tiga org bertuah yg Iris tag:
2. yana


4 comments:

aNereO UsitHe said...

thnxx sudi join contest naj :) gud luck sweetie

Nor Zilla said...

wah, thanks tag kita ea, ad masa nt kita join,skeg xsempat lg,tunggu.hehehe

Cik Aya said...

wah......cantek posin

iRiS said...

@naj
sama-sama, ada changes pape inform ek..hehe

@zilla
sama-sama, klu da masa join la..lgpn due date die lama lg kan..hehe

@cik aya
tq..posing secara xsengaja hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...