~AssALamUALAIkum...HeLL0...0hAIYo g0zAImASu....AnneYongHaseYo~

Monday, 30 April 2012

~handphone~

Dalam kenangan

Iris start guna handphone masa Iris form 4..Iris guna handphone Nokia Butterfly..Handphone tue pak cik Iris yang bagi..Sepanjang hidup Iris, Iris pernah beli sendiri handphone sekali ja..Tue pun masa Iris study kat U..Iris guna handphone Sony Erikson K550i..Rasa bangga jugak la sebab Iris beli handphone tue guna duit yang Iris kumpul sendiri...Tapi sayang handphone tue tak kekal lama dengan Iris sebab dah kena curi dengan penyeluk saku..Frust jugak la..Tiga hari jugak la Iris berkabung mengenangkan handphone yang dah di curi tue..Memandangkan handphone yang pak cik Iris kasi tue dah low in function, Mr F hadiahkan Iris Nokia 1202..Sampai sekarang handphone tue masih setia berbakti dengan Iris...

Iris tengok sekarang ni semua orang dah pakai handphone canggih manggih..Kalau tengok student punya handphone..lagi la..wow...kalah kita golongan yang dah berkerjaya ni..Iris rasa jeles la jugak..Teringin nak ada satu..Sekarang ni pun Iris tengah kumpul duit sikit demi sikit tuk beli handphone..Tapi masalahnya Iris ni jenis yang cerewet..Model apa nak beli pun Iris masih tak tau..Tolong suggest cikit kat Iris model handphone apa yang menarik untuk dimiliki..Yang penting tahan lama..Budget Iris bawah 1k..Tq guys..

p/s: gaji oh gaji bila kamu nak masuk..huhu

3 comments:

ihsan, said...

oh. sekarang ni ramai pakai smartphone sebab banyak function. iris boleh try usha usha sony ericsson Xperia Ray. handphone tu kira handphone budget jgk. harga ori rm700-850. lagi satu, kualiti kamera dia memang terbaik la. sama kualiti dgn compact kamera yg biasa biasa.
kbai :P

myself said...

thanks bro..menarik gak hp tue..hehe

nanieybarnieylurviey said...

wah.. untunglah form 4 da dpt guna fon.. nani masa g plkn bru dpt guna..

emm if under 1k bleh try BB.. around 6 rat 9 rat da bleh dpt.. :)
(teringin nk beli BB jgk tpi xsmpt nk menyimpan utk fon) hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...